Ett av Karl Lagerfeld många badrum

Karl Lagerfeld – legendariska tyska mannen med vita hästsvansen och gedigna modekarriären. En ikon på så många sätt och inte minst för han, trots sin ålder (idag är han 81år), inte trappat ner utan snarare trappat upp antalet jobb och projekt han är inblandad i. En person med så starkt varumärke att det räcker med att skapa en symbol i form av hans profil för att man ska veta vem det är.

Så därför är vi så klart nyfikna – hur ser ett badrum ut i hans hem? Här är från hemmet i Paris.

Karl-Lagerfeld_paris-badrum_zeitgeschmack-comDet är inte direkt det mest varma ombonade badrummet vi sett men coolt att få kika in hos en sann konceptualist som inte tummar på helheten. Så pass att det finns något som heter ”Karlism” att läsa här.

Karl Lagerfeld är känd för sina många iPods med opera, sin stora konstsamling och sin oändliga kärlek till böcker. Därtill har han givetvis flera olika hem i olika stilar.

Men för dig som inte har flera våningar, villor och sommarhus, kan ändå tillåta dig att inspireras av detta tycker vi!

Tänk helhet, enkelhet och kalla material. Välj grått som bryter mot blått på golv och väggar. Alternativ vitt bara.

Kantigt badkar, tvättställ och blandare betonar stilen ytterligare. Plocka även upp handdukstorken i samma form som de reglade väggarna är här på första bilden. Snygga glashyllor i optiskt vitt glas (d.v.s. vitt glas utan turkos eller blå ton i) höjer allt till denna nästan sterila nivå!

Karl-Lagerfeld_paris-sovrum_zeitgeschmack-com

Bilder från Zeitgeschmack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.