Röd accent i duschen

Färg i just duschen i badrummet är något som de flesta vågar sig på och då en stark färg där man inte tröttnar på. Det går att specialbeställa målade eller färgade glasskivor som kan användas på väggen som ytskikt, eller gå på med mosaik i glas eller keramiskt som ofta går att hitta i många fina klara röda nyanser.

Våga sätta rött i duschen! Rött är färgen för eld och blod så det associeras med energi, krig, fara, styrka, kraft och beslutsamhet, men även passion, begär och kärlek. Ingen annan färg väcker så mycket känslor som just rött. Vi väljer att fokusera på de bästa delarna som energi, styrka, kraft, passion och kärlek!

Matt eller blankt är bara tycke och smak – men generellt kan man säga att blankt ger ett lite hårdare intryck. Vilket uttryck vill du skapa i duschen?

Översta bilden från Flamnia via House to House, nedersta från Living etc.

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.