Modert badrum med bohemiska detaljer.

Vi på Badrumsdrömmar är alltid på jakt efter olika stilar och inspirerande badrum, för att kunna hjälpa varenda själ att hitta sitt drömbadrum oavsett storleken på plånboken. Detta hem vi visar här är kanske först till synes väldigt vanligt, men när du kollat in alla detaljer så kommer du förstå vad vi menar.

Precis intill av en av huvudgatorna i Melbourne, i en av Australiens hippaste inneförorter, bor Lisa Gorman och Dean Angelucci – ett kreativt par och deras två barn i ett viktorianskt hus med en modern utbyggnad. Deras stil är lite utöver det vanliga och hela hemmet är en blandning av gammalt och modernt.

george-street-residence-bathroom-portrait

Här i familjebadrummet så den röda tråden vita 10x10cm plattor och avskalad stil. Som du ser så ger trädetaljerna en mjuk och snygg kontrast mot det vita. Det livar upp i den karga miljön.

Modernt skal, men med en enkel ”bohemisk touch” är så som vi kan beskriva badrummen.

george-street-residence-bathroom-skylight

Badrummet på ovanvåningen ligger i anslutning till föräldrarnas sovrum och den platsbyggda ”walk-in closet”. Här är det enkla 10x20cm plattor som lagts i halvförband och bryts av med grå målad vägg som sänker taket en aning. Badrummet kanske känns lite halvklart i inredningen, men vi ser det som en stil.

george-street-residence-bedroom

Det är väldigt lätt att inreda ett modernt hem just ‘modernt’, men det behöver absolut inte vara så!

Självklart kan det vara passande att följa den tidstypiska stilen för hemmet, men man ska inte haka upp sig på det till fullo. Plocka istället in de detaljer som du gillar och det behöver inte alltid vara av praktiska skäl utan kan vara en fin siluett.

Visst är ordspråket – ”i det enkla bor det vackra” rätt så passande i detta hem?

Foto av Stephen Oxenbury via Dwell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.