Badrum med 1950-tals flört

Vi på Badrumsdrömmar gillar de flesta stilarna i badrummet. För egentligen är det hur du sätter ihop de rätta detaljerna och vilka färger du kombineras, som skapar ett lyckat koncept.

Inredningsstilar från förr är populärare än någonsin och det glada 1950-talet är det som ligger på topp för detaljer i synnerhet. Vi har hittat ett badrum i en industribyggnad i SOHO, New York, som till ytskiktet ser stramt och modernt ut, men med en underbar 50-tals flört när du kikar närmare.

Klicka på bilderna i galleriet för att se alla bilder!

Spegeln, som påminner oss lite om ett katthuvudsiluett, är hur kaxig som helst! Nu har vi sett de runda speglarna ett tag och det här är något som vi verkligen vill se mer av. En variant som skulle vara oerhört snygg i teak också.

Badkaret är självklart fint som det är, men hade det inte varit lite roligt med en färgklick? Kanske i en mintgrön-, petroleum.- eller pigg gul nyans? Men kollar du in resten av rummen så förstår man deras svarta val. Ja, ett gult badkar hade kanske inte varit så dumt mot denna guldförgyllda blandare. Eller vad säger du?

Köket är absolut inte så något fel på heller. Gedigna material och dessa barstolar är helt fantastiska. Kolla in länken nedan för att se fler bilder från hemmet!

Foto via Elisabeth Roberts Design.

2 Comments

 • Hej
  Otroligt snygg dusch med teakgolvet!
  Hur är det konstruerat, som trall ?
  Golvbrunnen hur sitter den och vilka möjligheter har man att komma åt den och göra rent? Blir det halt med tvål och shampoorester på teakgolv?
  Vad bör man tänka på?

  Stina

  • Hej Stina!

   Vi skulle rekommendera att lägga in en träliknande klinkers istället.
   Det finns otroligt många olika varianter som verkligen påminner om trä. Då slipper du tänka på rengöring, andra opraktiska saker och helt underhållsfritt, förutom vanlig alldaglig städning.

   Hoppas vi hjälpte till med ett svar på dina frågor.
   Med vänlig hälsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.