Grön badrumsdröm på Rømersgade

Klassisk enkelhet är en sann badrumsdröm i detta danska badrum!

Gröna 7,5×15 plattor med halvförband ger en varm och ombonad känsla i badrummet samtidigt som du får en effekt. Tyvärr har just gröna plattor varit svåra att få tag på i Sverige. Antingen bryter de mot blått, och blir mer mörkturkosa, eller så tenderar de att bli mer gula och dra mot lime. Hos mer utvalda kakel- och klinkersleverantörer finns dock en uppsjö av färger att beställa – så med tid och tålamod kan du få en grön dröm som här.

ROSEMUNDE

Ett alternativ kan också vara att välja en blåskala eller varför inte en mild gul och göra på samma sätt? Betydligt enklare färger att hitta och dessutom i lägre prisklass. Våga plocka in pastellerna. I år är det mycket milda färger som möter snyggt koppar, guld och naturfärger såsom naturfärgat läder eller rotting.

Foto av Stuart McIntyre.

Total
10
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.