Vår bästa badrumsinspiration

laderfabriken badrum litet beskuren

laderfabriken badrum litet beskuren

Nu såhär på sommarkvisten är många av er igång med att kanske fixa till hemma och planera en renovering. Därför har vi här nedan samlat vår bästa badrumsinspiration! Allt för att du ska hitta lite enklare här på Badrumsdrömmar.

Vi har massor av badrumsinspiration – här är de inlägg och tags som varit mest populära på bloggen. Vilket badrum är din favorit? 


Inspiration för vita badrum hittar du lätt och även de vanligaste kakelformaten.

Sugen på grafiska stilen med svart/vitt i fokus? Då finns det flera varianter att inspireras av.

Älskar du mosaik? Då har vi massor av badruminspiration för dig!

Om du är sugen på lugn och harmonisk badrumsinspiration i naturfärger så finns även det.

Älskar du grått? Då kan du hitta många vacker badrumsinspiration nedan.

För dig som är svag för färg (dvs. annan färg än vitt, svart och miljoner toner av grått) så har vi också något du kan gilla.

Badrumsinspiration för olika tidsepoker har vi också.

Vi tror det var nog allt vi kan komma på just nu. Skulle vi missa något du söker så kan vi trösta dig med att vi har över 340 badrum på bloggen just nu. Surfa runt, insup inspirationen och våga drömma dig bort. Vi har massa tips & råd på vad du kan tänka på innan/under ditt projekt. Det finns samlat här så det ska vara enkelt.

Du är just nu i början av en underbar resa och vi hoppas att Badrumsdrömmar hjälper dig hitta inspirationen och glädjen på din väg att uppfylla just din badrumsdröm.

Vi kommer långsamt att gå in i lite mer sommarlathet framöver och försöka vila upp oss. Men till dess kommer vi introducera dig för fler plattsättare innan hängmattan kallar.

Plus att om vi känner oss själva rätt, så kommer vi inte kunna hålla oss från att surfa runt på badrumsinpiration, så nog kommer det allt att dyka upp fint här också…

Exit mobile version