Skapa safarikänsla i badrummet

kohler safari 620x380px

kohler safari 620x380px

Safarikänsla kan vara en rolig stil badrummet som du kan få fram på enkelt sätt nu när sommaren är på intåg. Knepet för att lyckas få till denna “safarikänsla” är att plocka in detaljer såsom mörkt trä och grönt på rätt sätt – börja med växter och naturmotiv på tavlor, kuddar och handdukar, så kan räcka väldigt långt.

Ta in förvaringskorgar i juteväv och matchande kuddar i grövre material. Fint att ha som prydnad på en sittbänk eller pall i mörkt trä. Här är ett badrum att inspireras av ytterligare för denna stil!

Om du ska börja om helt från början och bygga badrummet med den här safaristilen så rekommenderar vi att lägga in en mörk träklinkers på golvet som du även låter gå upp på badkaret som byggs in. Storlek kan du välja efter tycke och smak. Vill du ha en lite mer “murrigare” känsla så väljer du en mindre platta och även kanske lite detaljer med mosaik som ser ut som natursten. Eller välj en slät och stor platta om du föredrar modernare känsla.

Du kan även se över vilka saker i plast du har i badrummet och byta ut dessa mot trä – t.ex. skrubborstar i trä får gärna hänga som en detalj i duschen m.m. Små detaljer som du kommer långt med!

Bild från Kohler.

SaveSave

Exit mobile version