Att skapa ett vitt lantligt badrum

miranda watchorn badrum 620x380

miranda watchorn badrum 620x380

Krispigt vackert i lantliga badrummet! Olika toner av naturfärgat blandat med kallare vitt ger en fin blandning som känns ombonad och inte för tråkig. Kakel till brösthöjd med byggd hyllförvaring som avgränsar och övergår till pärlspont ger en perfekt lösning för förvaring i ett snyggt lantligt badrum. För att skapa den romantiska stämningen behövs inte bara det mest nödvändiga och det praktiska sakerna vara framme, utan här får det gärna nästan vara lite för mycket vackra ting framme.

T.ex. finns det i detta badrum plats för flera olika storlekar på speglar och tavlor i olika ramar som skapar stämning. Att tänka på när man har mycket siluetter framme är att hellre placerar många saker på ett och samma ställe än att sprida ut det jämnt över hela badrummet. Här har man skapat stilleben koncentrerat på hyllan och sen låtit resten vara väldigt enkelt.

Visst är tygsäcken snygg? Kanske lite liten för tvätten men perfekt för förvaring av handdukar som du rulla ihop och ställer ner. Eller varför inte gömma fula duschflaskor där som blir svåra att nå om man väljer en högre höjd på hyllan som här.

Skulle det vara så att man har dusch i hörnet så är det ett krav att kakla ända upp i den delen. I resten kan man leka med pärlspont eller plankor för att förstärka det lantliga.

Tips! Har du inte möjlighet att bygga en hyllförvaring eller redan har ett färdigt badrum så låt en enkel hylla med konsol löpa genom rummet. Välj lite längre variant och gör med fördel en som går i vinkel! Hörnan skapar en vacker effekt och intrycket blir större.

Bild av Miranda Watchorn via Romantiska hem.

Exit mobile version