Varma metaller är en trend på intåg

Badrumsinspiration - badrum inspiration varma metaller massing brass gold badrumsdrommar

badrum inspiration varma metaller massing brass gold badrumsdrommar

Guld och mässing har kommit in i våra badrum med stormsteg medan kromat och borstat verkar får stå mer i skuggan som det ser ut framöver. Kändes som det behövdes lite förändring tycker vi och sen gör sig varma metaller väldigt snyggt i våra nordiska kalla badrum. För visst kan vi behöva lite värme i vårt kalla klimat?

Badrummet ovan har de gjort extra fint med putsade väggarna, för att inte tala om stommarna till kommoden i samma putsade stil. Även stilrent med spegeln som sträcker sig ut på sidorna och plockar upp varje vinkel av din spegelbild. Både snyggt och smart att få bort alla småprylar i fina korgar som gör det även mer lättstädat.

Dessa korgar tycker vi lite extra om från Ikea för denna stil. Serien heter Bladis och finns i många olika storlekar till toppenpris dessutom.

Vågar du inte riktigt satsa på varma metaller till 100%? Då kan du istället kombinera fram din stil som också jättesnyggt. Plocka då in en snygg guldspegel och några ramar, så det blir så mycket mer ombonat. För varför ska man inte ha fina tavlor i badrummet som i alla andra rum?

Tips! Undvik massa små hål i väggarna genom att använda dig av tavellister som du limmar upp. Därmed får du upp ett antal stycken utan att förstöra tätskiktet. Både enkelt och smart.

Bilder från Hemnet Delight by Design och Ikea.

Exit mobile version