Få hjälp av badrumsinredare!

Badrumsdrömmar startade som en reaktion på att vi tyckte det saknades en inspirerande och vacker blogg för badrum. Sedan starten 2012 har vi visat över 450(!)st olika badrum, duschar och toaletter att inspireras av inför din renovering. Vi har sedan starten fått många frågor från er läsare där ni efterfrågat våra ideér och råd kring era badrumsprojekt.

Nu tar vi steget längre och lanserar en ny tjänst här på Badrumsdrömmar där du kan få personlig hjälp av mig, Noemi, att inreda ditt badrum.


Badrumsinredare – vad kan jag hjälpa dig med?

Jag har mångårig erfarenhet av badrum och är van att hjälpa kunder till sina badrumsdrömmar. Jag har som badrumsinredare koll på våtrumsregler, vilka trender som råder inom kakel & klinker samt vilka olika badrumsmöbler, blandare och övrigt som finns på marknaden. Tack vare min breda kunskap kan jag guida dig rätt både inför- och under din badrumsrenovering så din badrumsdröm besannas på bästa sätt.

Anlita mig för ett förutsättningslöst första möte eller för ett komplett badrumsinredningsförlag – oavsett vad du föredrar kan jag som badrumsinredare hjälpa dig med din badrumsdröm!

badrum_paris_living-etc_Julien-Nitsa-Lombrail_vintage-chic_inspiration_beskuren-2

Hur fungerar det?

Varje badrum är unikt och varje renovering ser olika ut. Jag börjar därför varje badrumsprojekt med att boka in ett första möte där vi förutsättningslöst går igenom din badrumsdröm utifrån ditt badrum och dess möjligheter. Det första möte sker alltid utanför hemmet, då det fysiska badrummet mer stjälper än hjälper enligt min erfarenhet i detta skede.

Första mötet är på 2h och vi går igenom badrummet/en utifrån en ritning eller skiss med övergripande mått.

Första mötet handlar om:

  • Planlösning – om du önskar omdisponera planlösningen så går vi igenom det och jag kan ge dig förslag samt feedback på alternativa varianter du kanske själv har.
  • Badrumsdröm – vi går igenom vilka önskemål och behov du har på det färdiga badrummet. Kanske önskar du mer förvaring än idag? Eller så drömmer du om tvättmaskin? Då går vi igenom var detta bäst kan göras samt på vilket sätt det blir snyggast.
  • Badrumsinspiration – vi pratar om vilken badrumsstil/material/färg m.m. du önskar och jag hjälper dig omvandla den i stora drag till ditt badrum och dess förutsättning. Oftast brukar det inte vara brist på inspiration, utan snarare för mycket inspiration som spretar åt alla håll, som ställer till det. Då hjälper jag dig bena ut den röda tråden och forma till en snygg helhet som leder till den badrumsdröm du har.
  • Tekniska frågor – under första mötet får du också möjlighet att ställa tekniska frågor som rör badrummet. Kanske har du stött på olika frågor som gjort dig osäker eller orolig? Eller har du fått massa olika ”Tänk-på-att”-råd från folk i din närhet som bara snurrat till allt istället för underlättat, då hjälper jag dig reda ut dessa så du kan känna dig trygg och lugn. Min erfarenhet är att alla kunder alltid känner sig lugnare och mer pepp efter att ha fått svar på sina små och stora frågor inför badrumsrenoveringen!

Första mötet inkl. sammanställning kostar 4500kr exkl. moms.

Efter första mötet:

Efter första mötet avsätter jag ett par timmar för att sammanställa vårt möte till en tydlig presentation i A3-format. Jag brukar här skriva ihop det vi pratat om, men även komplettera med inspirationsbilder samt tipsa i stora drag några råd, färgval samt materialkänsla utifrån den badrumsstil du berättat om på mötet. Sammanställningen mailar jag dig några dagar efter mötet – här kan du se exempel på det kan se ut!

Härifrån kan du antingen fortsätta på egen hand tillsammans med din hantverkare ALT. anlita mig för uppföljning och då få hjälp med att hitta det perfekta kaklet, drömmöblerna och kanske det snygga badkaret du sett på Pinterest etc.


Från första mötet till färdig badrumsdröm:

Efter första mötet sker en uppföljning i det aktuella badrummet och utifrån hur du tycker jag fångat dina önskningar, tar jag fram konkreta materialval (kakel & klinker m.m.), möbler, badrumsbelysning och andra detaljer till badrummet. Jag levererar då en komplett materialsammanställning inkl. skalenlig uppritning som underlag för badrumsrenoveringen.

Önskar du hjälp med anvisningar till dina hantverkare och plattsättare så hjälper jag dig givetvis med den biten också. Jag är van att leda renoveringar och kan därför bistå dig med löpande råd och vara ditt bollplank i denna process!

  • Offert lämnas utifrån omfattningen av din badrumsdröm alt. löpande debitering per påbörjad timme.
Hur mycket hjälp behöver du för din badrumsdröm?

Du får skräddarsydd hjälp av mig som badrumsinredare så mycket som din badrumsdröm kräver. Vilket innebär att du inte behöver läsa på badrumsregler för att förstå vad hantverkaren pratar om och ev. frågetecken rätas ut snabbare. Dessutom slipper du stå med alla beslut själv och kan rådfråga mig i de detaljfrågor som dyker upp på vägen.

Skräddarsydda inredningsförslag kostar 1200kr/h exkl. moms.

För jag lovar – det ä alltid många stora & små beslut på vägen till badrumsdrömmen. En badrumsrenovering är en rolig resa, men det är inte alltid den är spikrak och förutsägbar.

Det är precis det jag älskar med badrum!


Badrumsinredare Noemi på BadrumsdrömmarTveka inte att kontakta mig för mer information samt tidsbokning. Jag är baserad i Stockholm men kan i vissa fall även åta mig uppdrag på distans.

 

Hoppas vi ses och hörs!

Med vänlig hälsning
Noemi Ivanova, badrumsinredare

 

 

 

 

 

 


Bilder: Ballingslöv badrumsmöbler / Underbart vintagebadrum med foto av James Merrell via Lifestyle Etc.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.