Få hjälp av badrumsinredare!

Badrumsdrömmar startade som en reaktion på att vi tyckte det saknades en inspirerande och vacker blogg för badrum. Sedan starten 2012 har vi visat över 370st olika badrum, duschar och toaletter att inspireras av inför din renovering. Vi har sedan starten fått många frågor från er läsare där ni efterfrågat våra ideér och råd kring era badrumsprojekt.

Nu tar vi steget längre och lanserar en ny tjänst här på Badrumsdrömmar där du kan få personlig hjälp av mig, Noemi, att inreda ditt badrum!


Badrumsinredare – vad kan jag hjälpa dig med?

Som badrumsinredare kan jag hjälpa dig med allt ifrån första badrumsinspirationen för att komma igång och hur du ska tänka kring planeringen av badrummet, till vara med dig hela vägen till din färdiga badrumsdröm.

Jag har mångårig erfarenhet av badrum och är van att hjälpa kunder till sina badrumsdrömmar. Jag har övergripande koll på vilka trender som råder inom kakel & klinker samt vilka olika badrumsmöbler, blandare och övrigt som finns på marknaden. Tack vare min breda kunskap (från färg & form till våtrumsregler) kan jag guida dig rätt i alla val och underlätta inför besluten som du möter på vägen.

För det kommer att vara många val och beslut att ta ställning till på vägen!

badrum_paris_living-etc_Julien-Nitsa-Lombrail_vintage-chic_inspiration_beskuren-2

Hur fungerar det?

Varje badrum är unikt och varje renovering ser olika ut. Jag rekommenderar alltid ett första möte som utgångspunkt för att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi börjar därför med att ses och gå igenom hur dina önskemål och behov ser ut inför ditt kommande badrumsprojekt samt vilka förutsättningar och möjligheter som ditt badrum har.

Första mötet består av:

  • Vi träffas 1,5h där vi går igenom badrummet/en utifrån en ritning, eller skiss, och de olika önskemål för funktion etc du önskar få in. På mötet berör vi främst inspirationen du har och jag hjälper dig med att omvandla den i stora drag till ditt badrum och förutsättning. Detta möte tas alltid utanför badrummet för att underlätta ett kreativt samtal.
  • Efter vårt möte gör jag en sammanställningen av det vi pratat om samt ev. komplettering av ytterligare inspirationsmaterial (för detta avsätter jag 1h arbete). Detta blir ett första steg och utkast för kommande materialval och som övriga detaljer baseras på. Sammanställningen är en tydlig och konkret presentation i A3-format som du får per mail i PDF för att gå igenom och stämma av i lugn och ro.
  • Pris: 2200kr exkl. moms
Efter första mötet:

Efter första mötet har du fått ett konkret första steg mot din badrumsrenovering. Du har en tydlig presentation och inspiration som du kan basera kommande materialval, möbler och övriga delar i badrummet på.

Härifrån kan du antingen fortsätta på egen hand tillsammans med din hantverkare ALT. anlita mig för uppföljning och då få hjälp med att hitta det perfekta kaklet, drömmöblerna och kanske det snygga badkaret du sett på Pinterest etc.


Från första mötet till färdig badrumsdröm:

Efter första mötet sker en uppföljning i det aktuella badrummet och utifrån hur du tycker jag fångat dina önskningar, tar jag fram konkreta materialval (kakel & klinker m.m.), möbler, badrumsbelysning och andra detaljer till badrummet. Jag levererar då en komplett materialsammanställning inkl. skalenlig uppritning som underlag för badrumsrenoveringen.

Önskar du hjälp med anvisningar till dina hantverkare och plattsättare så hjälper jag dig givetvis med den biten också. Jag är van att leda renoveringar och kan därför bistå dig med löpande råd och vara ditt bollplank i denna process!

  • Offert lämnas utifrån omfattningen av din badrumsdröm alt. löpande debitering per påbörjad timme.
  • Pris: 1000kr/h exkl. moms
Hur mycket hjälp behöver du för din badrumsdröm?

Skräddarsydd hjälp av mig så mycket som din badrumsdröm kräver. Vilket innebär att du inte behöver läsa på badrumsregler för att förstå vad hantverkaren pratar om och ev. frågetecken rätas ut snabbare. Dessutom slipper du stå med alla beslut själv och kan rådfråga mig i de detaljfrågor som dyker upp på vägen.

För jag lovar – det ä alltid många stora & små beslut på vägen till badrumsdrömmen. En badrumsrenovering är en rolig resa, men det är inte alltid den är spikrak och förutsägbar.

Det är precis det jag älskar med badrum!


Badrumsinredare Noemi på BadrumsdrömmarTveka inte att kontakta mig för mer information samt tidsbokning. Jag är baserad i Stockholm men kan i vissa fall även åta mig uppdrag på distans.

 

Hoppas vi ses och hörs!

Med vänlig hälsning
Noemi Ivanova

 

 

 

 

 

 


Bilder: Ballingslöv badrumsmöbler / Underbart vintagebadrum med foto av James Merrell via Lifestyle Etc.

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *