Grönska i badrum på olika sätt

Växter i badrummet är något vi ofta glömmer bort. Tapet eller riktiga växter spelar ingen roll. Du får en känsla av natur i bägge fallen som ger det där extra speciellt på vinterhalvåret. Denna tapeten är från Cole & Son och är ett lite mer lättskött alternativ om du inte har några gröna fingrar (fast tänk på att växter inte bara skänker ombonad utan även renare luft). Ett annorlunda sätt att plocka in grönska i badrum!

Med tanke på att många växter trivs i fuktig miljö borde de vara perfekta för just badrummet. Tyvärr kan problemet istället vara bristen på att dagsljus. Så om du har fönster passa på att göra badrummet grönt nu innan sommaren.

Hur fin är inte detta badrum med en hel vägg av växter? Här dessutom fint kombinerat med grön skiftande mosaik tillsammans med den råa grå ytan till. I detta drömscenario kan man verkligen inte klaga på bristen av ljus från det ursnygga höga fönstret. Just att sudda ut gränsen mellan ute och inne är nog en av de största lyxen ett badrum kan få.

Vi ska försöka hitta inspirerande utebadrum inför sommaren som alternativ. Perfekt att kunna flytta ut badrummet och utnyttja din egen trädgård på flera sätt!

Tips på växter! Silverkalla, Bergspalm, Fredskalla, Ormbunke och Gullranka är bl.a. växter som ska trivas i fuktig miljö. Kolla alltid med en kunnig för att få rätt växt för dina förhållanden.

Översta bilden från Cole & Son och nedersta från Ikea.

3 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.