Virkad badrumsmatta som detalj

Mjuka toner i varma färger med inslag av trä är något vi tror sakta men säker kommer som ny badrumstrend i våra hem. Det börjar bli allt mer populärt att använda sig av samma platta för både golv och väggar, som här i detta badrum, vilket ger ett sobert och vilsamt intryck.

mrarch-com_East_Side_Townhouse_06Vanliga badrumsmattor känns ofta trista och lite klena i badrummet. Så våga plocka in lite andra mattor som inte är så specifikt för badrum. Det finns massor med varianter om man vågar tänka utanför boxen. Varför inte besöka Etsy.com för nästa köp?

Foto från MR Architecture + Decor.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.