Kritstreck och glencheck på toaletten

Kostymtyger, dressade herrar och stiliga accessoarer. Det är vad vi tänker när vi ser dessa två toaletter. Det är något med det stramt klassiska som aldrig går ur tiden. Därför känns det extra kul att få se det tolkat i något så vardagligt som en toalett!

thedesignfiles_diane-bergeron_toilet

Vill du återskapa stilen hemma så jobba med mörkare väggar och plocka in tyngde inredningsdetaljer såsom tavlor, lampor med bibliotekskänsla och mörkt träslag. Läderhandtag på kommoden är också en vacker detalj som förhöjer.

srgambrel-com_west-village_10th-street

På bilden ovan har de låtit tavlorna och spegeln få likadana ramar så helhet blir ännu mer tydlig. Ställ fram skönhetsprodukter i vackra kristallglas och lägg tvålen på ett vackert fat av sten. Plocka fram ett rakset och andra ”manliga” accessoarer som dekor och vips är du hemma!

Översta bilden av Diane Bergeron via The Design files. Nedersta av Steven Gambrel.

Total
81
Shares

2 comments

    1. Hej Angelika, ja visst är den snygg?! Vi tror din bästa chans är att gå till en välsorterad tapetbutik som har många designmärken (Ralph Lauren, Vivienne Westwood, Guild m.fl.) och visa upp bilden för dem. Så är vi övertygade att de med sin expertis och enorma tapetkunskap kommer guida dig rätt.

      Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.