”Hemma-hos” badrum eftersökes!

Har du kanske ett badrum du nyligen renoverat? Ett resultat du är nöjd med och kanske vill dela med oss och andra läsare?

Maila oss eller skriv en kommentar nedan, så hör vi av oss!

instagram_teakspegel_catrin-larsson

Denna vackra teakspegel såg vi på Instagram och blev nyfikna på att veta mer om detta fina badrum! Så vi kontaktade helt enkelt  Catrin Glendell som tagit bilden och frågade lite mer om renoveringen och stilen de valt.

Familjen Glendell har precis flyttat in i denna 60-tals villa där de av praktiska skäl fått renovera badrummet. Catrin berättade att de har medvetet hållit allt enkelt och försökt behålla delar av 60-tals stilen som de tycker om. Kaklet är half-tile (7,5x15cm) som är satt i förband med ljusgrå fog. Lampan på porslinssockel är original och spegeln hittad secondhand. Enkelt och snyggt!

Vi ser fram emot att få se hela badrummet så snart duschväggen är på plats. Vi ser fram emot att få se mer av detta badrum!

Foto av Catrin Glendell.

2 Comments

  • Hej,
    Har ett precis nyrenoverat badrum som blivit helt fantastiskt! Enkelt och rent med både nytt och gammalt. Älskar vårt rutiga golv! Skulle platsa perfekt som inspirationsbilder för badrumsdrömmar!
    Hör av er om intresse finns!
    Vänliga hälsningar Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *