Bygg en hyllnisch i duschen

Att bygga en hyllnisch i en dusch är ett perfekt sätt att få förvaring! Alla flaskor som lätt hamnar på golvet för man inte riktigt hittade den där fina hyllförvaringen eller kanske blir hyllan bara i vägen. Vi har ju ofta en dröm som inte ser ut som verklighetens schampokaos.

Fria ytor är alltid vackert och skapar ett lugnt intryck. Så var om inte i just duschen är detta lugn extra uppskattat. Oavsett om man vill kunna släppa dagens alla intryck eller börja dagen harmoniskt!

Som bonus när du ändå har använt en del av utrymmet för att bygga en hyllnisch, så kan man välja fina inbyggnadsduschar med snygga taksilar som ger ännu mer lugnt intryck. Just detta otroligt snygga duschset kan du hitta hos Danska märket Vola och liknande finns hos svenska märket Tapwell bl.a.

Översta bilden från Mora av stylist Lo Bjurulf och foto av Petra Bindel. Nedre bilden från Vola.

Total
4K
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.